RSS
Aug
28

<!–:es–>El Institut Guttmann en la Expo de la Fundación S. Dexeus Font<!–:–><!–:ca–>L’Institut Guttmann a l’Expo de la Fundació S. Dexeus Font<!–:–>

Arran de l’edició i presentació del volum 18 de la col·lecció BLOCS, “Guía para la Mujer con Discapacidad”, que vàrem fer l’any passat en el marc de l’exposició: “Dona, un cos, una vida”, creada per la Fundació Dexeus, amb l’objectiu d’informar sobre els coneixements de la ciència mèdica a l’entorn del cos i la psicologia de la dona, es va elaborar un nou plafó que s’ha incorporat a aquesta exposició itinerant, el qual fa referència a la sexualitat, l’embaràs i el part de les dones amb discapacitat.
Aquest nou plafó, que està il·lustrat amb fotografies adients al tema, conté textos que, amb el títol “Mujeres no estándares” – “Madres como todas”, fan referència a la lluita per la seva feminitat i al dret al reconeixement de la capacitat reproductiva de les dones amb discapacitat. L’expo, que, enguany, es va inaugurar al “Museu de les Ciències Príncipe Felipe” de la “Ciutat de les Arts i les Ciències” de València, es pot visitar fins al 15 de setembre de 2008. Després, l’any que ve, l’exposició anirà a Valladolid i a Madrid.

 

Comparteix el post »
Aug
22

Visita de directius de l’empresa Autoliv KLE, SAU

El dimarts 29 de juliol, al migdia, van venir a l’Institut Guttmann el Sr. Jesús Arribas, director general de l’empresa Autoliv KLE, SAU, el Sr. Ramon Tarragó, director de recursos humans i el Sr. Javier Remacha, coordinador europeu de prevenció i medi ambient, a fi de conèixer in situ l’activitat medicorehabilitadora, d’investigació i social que desenvolupem, amb motiu de la col·laboració que aquesta empresa ha aportat a l’Institut Guttmann per tal de promoure la inclusió social activa a l’entorn laboral de les persones amb gran discapacitat.

La visita es va iniciar amb una reunió amb el Sr. Josep M. Ramírez, director gerent de l’Institut Guttmann, en la que hi van participar membres de l’equip directiu de l’hospital, on es van tractar diferents temes d’interès per ambdues entitats. Després, els visitants van fer un recorregut per diverses àrees assistencials de l’hospital i en el vestíbul de l’àrea de Rehabilitació Funcional es va col·locar una placa, com a mostra d’agraïment que dóna testimoni de la valuosa col·laboració de l’empresa Autoliv KLE, SAU amb l’Institut Guttmann.

Comparteix el post »