RSS
Nov
28

Semàfor verd a l’Institut Guttmann

El 28 de novembre de 2008, el diari La Vanguardia va identificar amb un semàfor verd la Plataforma de Telerehabilitació Cognitiva que desenvolupa l’Institut Guttmann per al tractament del dany cerebral.

Aquest reconeixement no només confirma el compromís de la nostra institució amb la recerca constant de noves eines terapèutiques que afavoreixin la rehabilitació de les persones amb discapacitat, sinó que a més ens encoratja a continuar treballant en l’establiment de sòlides aliances que ens permetin el desenvolupament de les tecnologies més innovadores que situen l’Institut Guttmann com a centre de coneixement i d’excel·lència professional de referència a tot el món.

 
Comparteix el post »
Nov
26

<!–:es–>Visitamos el Burke Rehabilitation Hospital de Nueva York, EEUU.<!–:–><!–:ca–>Visitem el Burke Rehabilitation Hospital de Nova York, EUA.<!–:–>

El Dr. Josep M. Ramírez, director gerent de l’Institut Guttmann, i el Dr. Josep M. Tormos, coordinador d’investigació, van estar convidats a visitar el Burke Rehabilitation Hospital de Nova York de la Universitat de Cornell, un centre de gran prestigi a nivell mundial.

Fruit d’aquesta visita ha estat el compromís de treballar de manera conjunta per afavorir la transferència de coneixements des de la farmacologia experimental, l’estimulació no invasiva i la robòtica aplicades al tractament de la lesió medul·lar i el dany cerebral adquirit.

També han coincidit en la necessitat i han manifestat el compromís de treballar tots plegats per desenvolupar programes de formació conjunta per llurs professionals en aquells àmbits de coneixement en què ambdues institucions es complementen.

Comparteix el post »