RSS
Jul
30

<!–:es–>CONVENIO DE COLABORACIÓN ENTRE LA FUNDACIÓ ”LA CAIXA” Y EL INSTITUT GUTTMANN<!–:–><!–:ca–>CONVENI DE COL•LABORACIÓ ENTRE LA FUNDACIÓ ”LA CAIXA” I L’INSTITUT GUTTMANN<!–:–>

El dilluns 27 de juliol, l’Institut Guttmann va signar un conveni de col·laboració amb la Fundació “la Caixa” per donar suport al projecte “Aula d’informàtica i d’ iniciació prelaboral” que ja s’està realitzant a l’Institut Guttmann.

El projecte es va presentar a la Convocatòria d’Inclusió social i laboral de persones amb discapacitat que la Fundació “La Caixa” va publicar a principis d’any. Amb aquesta convocatòria la Fundació “La Caixa” pretén concedir ajuts per a la realització de projectes innovadors que donin resposta a les necessitats socioeducatives actuals i de projectes de millora de la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut física o mental.

 

L’Institut Guttmann amb aquest projecte té per objectiu facilitar als pacients, com a part integrant del seu procés rehabilitador, l’alfabetització digital, la iniciació a la informàtica i a la navegació per internet, així com l’aprenentatge en la utilització de les ajudes tècniques necessàries, adaptades a cada cas en particular, per a la seva millor accessibilitat digital possible.

Alhora, aquesta iniciativa pretén oferir als seus expacients, o a d’altres persones amb gran discapacitat sobrevinguda, l’oportunitat de seguir una formació ocupacional i uns programes d”inserció laboral i professional que, de manera adaptada a les seves necessitats i possibilitats funcionals, potenciïn la competència i competitivitat de cadascú. I gràcies a les línies de cooperació establertes amb diferents entitats especialitzades en aquesta activitat estem facilitant el seu accés al mercat laboral i potenciant una inclusió social activa i normalitzadora.
Comparteix el post »
Jul
20

L’Institut Guttmann obté la reacreditació de la Joint Commission International com a garantia de l’excel•lència clínica i organitzativa.

L’Institut Guttmann ha obtingut la reacreditació Internacional de la Joint Commission on Accreditation of Healthcare Organizations, que és la institució amb major experiència mundial en l’avaluació d’hospitals i organitzacions sanitàries.

Aquesta reacreditació certifica que l’Institut Guttmann compleix els estàndards internacionals de qualitat d’atenció sanitària, eficàcia, eficiència, equitat, seguretat i bona gestió de l’organització, i el situa en el selecte grup dels pocs hospitals d’Espanya que gaudeixen d’aquest reconeixement com la Clínica Universitaria de Navarra i l’Hospital Costa del Sol de Màlaga.
(http://www.jointcommissioninternational.org/)

L’Institut Guttmann fa sis anys que va iniciar aquest procés d’acreditació per tal de ser reconegut en el seu compromís internacional d’assolir la millor qualitat en els seus procediments assistencials i ser un referent en els programes de recerca i innovació dins l’àmbit de la neurorehabilitació..

Aquesta distinció, fruit de la competència, professionalitat i compromís de tot el nostre equip humà, a més de ser un reconeixement a la nostra trajectòria institucional, ens esperona per seguir avançant en una línia de major autoexigència que ens permeti continuar sent una organització excel·lent i un centre de coneixement líder internacionalment en l’àmbit de la neurorehabilitació.

 
Comparteix el post »