RSS
Dec
17

Prop de 800 persones es ‘mouen’ amb la batukada inclusiva per recaptar fons per la Marató de TV3

 

 

L’objectiu era aconseguir el màxim possible de persones participant en l’activitat, ja que la Fundación Abertis feia una aportació econòmica per cadascuna de les persones que hi participessin. Una vegada més, amb el suport i la col·laboració de tots ho vam aconseguir!

 

Gairebé 800 persones es van donar cita al pavelló poliesportiu de l’Institut Guttmann per participar en l’aeròbic-batukada inclusiva amb l’objectiu de recaptar fons per la Marató de TV3 dedicada enguany a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

 

La participació ha estat un èxit i hem comptat amb el suport de moltes persones de la Fundación Abertis i de la Fundación DIR, amb l’assistència de la seva Presidenta, Marta Ferrusola; també ens van acompanyar molts Amics de l’Institut Guttmann i, sobre tot, la majoria dels pacients ingressats a l’hospital i els seus familiars, els pacients en tractament ambulatori i molts dels nostres professionals. També volem destacar la col·laboració d’empreses Amigues com ara Cobega i Nestlé, que ens van fer arribar uns refrigeris per a tots els participants.

 

A més de la recaptació de diners, l’altre objectiu fonamental a assolir era apel·lar a la conscienciació i la sensibilització envers aquestes lesions, que encara no tenen cura definitiva, i demostrar que la participació i la solidaritat són eines fonamentals per aconseguir qualsevol repte que ens puguem proposar.

 

Moltes gràcies a tots!


 
Comparteix el post »
Nov
30

<!–:es–>MUÉVETE CON LA BATUKADA PARA LA MARATÓ de TV3<!–:–><!–:ca–>MOU-TE AMB LA BATUKADA PER LA MARATÓ de TV3<!–:–>

 

L’Institut Guttmann juntament amb la Fundació Abertis estan organitzant una trobada multitudinària per intentar batre un rècord:

 

 

 

La celebració del major aeròbic inclusiu amb batukada de la història, amb la participació oberta a totes aquelles persones -de totes les edats, adults i infants, amb i sense diversitat funcional- que vulguin mitjançant la seva participació col·laborar en favor de la Marató de TV3 que, enguany, està dedicada a les “lesions medul·lars i cerebrals adquirides”.

 

 

 

L’acte, que comptarà amb la col·laboració tècnica de la Fundació DIR i de diferents grups de percussió pel millor desenvolupament de la performance, se celebrarà el pròxim dimecres dia 15 de desembre, a les 15.30 h, al Pavelló esportiu de l’Hospital de Neurorehabilitació Institut Guttmann a Badalona; camí de Can Ruti s/n.

 

 

 

La Fundació Abertis farà una aportació econòmica per cadascuna de les persones que hi participi, i la quantitat recaptada anirà directament al marcador de la Marató. Una presència multitudinària, quants més millor!, serà fonamental per aconseguir el gran repte: Recaptar fons per destinar-los a la investigació d’aquestes greus afectacions.

 

 

 

Estem segurs que compartirem una estona molt divertida, emocionant i, sobre tot, solidària; en què, una vegada més, demostrarem que tots junts podem assolir els reptes que ens proposem, per molt difícils que aquests ens semblin. Per això, la teva participació és molt important.

 

 

 

Us hi esperem!


Comparteix el post »