RSS
Apr
23

CONVENI SOLIDARI ENTRE L’INSTITUT GUTTMANN I L’INSTITUT DEXEUS

El passat 7 d’abril, l’Institut Guttmann i l’Institut Dexeus van formalitzar la signatura d’un conveni solidari per a l’atenció ginecològica, obstètrica i reproductiva de la dona amb discapacitat.

L’objectiu principal de l’acord és aprofundir en el coneixement de l’especial problemàtica mèdica que afecta les persones amb discapacitat, amb l’objectiu de millorar la seva atenció ginecològica, obstètrica i reproductiva. Ambdues Institucions pretenen crear un espai de coneixement amb l’objectiu de promoure l’assistència, la investigació, la docència i la formació en aquestes atencions.

L’acte de la signatura, presidit per la consellera de Salut, Hble. Sra. Marina Geli, va comptar amb la presència del Dr. Pedro N. Barri, Director del Departament d’Obstetrícia, Ginecologia i Reproducció d’USP Institut Universitari Dexeus i el Dr. Josep M. Ramírez, Director Gerent de l’Institut de Neurorehabilitació Guttmann.

Mitjançant aquest acord, els professionals d’ambdues institucions es comprometen a realitzar sessions clíniques conjuntes, treballs d’investigació i definició de protocols assistencials. També s’organitzaran jornades i seminaris de divulgació científica i interès social sobre la realitat dels pacients amb discapacitat. A més a més s’assignarà un especialista que actuarà com a consultor especialitzat, qui es desplaçarà a l’Institut Guttmann per donar atenció ginecològica, obstètrica i reproductiva als pacients que ho precisin.

 

Amb aquesta iniciativa, el Departament d’Obstetrícia, Ginecologia i Reproducció d’USP Institut Universitari Dexeus, “Salut de la Dona Dexeus”, ha estat nomenada “Empresa Amiga de l’Institut Guttmann”, per la seva col·laboració solidària i implicació en la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat del nostre país.

Comparteix el post »
Apr
19

L’Institut Guttmann celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física

El passat 9 d’abril, l’Institut Guttmann, per unir-se a la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física, va organitzar una activitat esportiva a l’abast de tothom. Durant tot el dia, al poliesportiu de l’hospital es van habilitar un seguit de bicicletes estàtiques, elèctriques, el·líptiques i cicloargòmetres de braços per tal d’aconseguir el repte de fer un total de 1.000 quilòmetres en bicicleta entre pacients, familiars i professionals del centre.

 


La celebració va ser tot un èxit, ja que no només es va assolir el repte que ens havíem fixat, sinó que es va doblar. Així que entre els 75 pacients, els 25 familiars i els 50 professionals que hi van participar es van sumar un total de 2.049 km. Va ser sorprenent l’interès que l’activitat va suscitar, la il·lusió i la voluntat que tothom va demostrar, posant de manifest que junts es poden aconseguir grans coses. Volem destacar especialment la col·laboració de l’empresa Cobega, S.A. que amablement ens va cedir begudes per a tots els participants.

L’acte forma part de tota la sèrie de celebracions esportives i lúdiques que l’Institut Guttmann està portant a terme enguany amb motiu de la celebració del seu 45è aniversari.

Comparteix el post »