RSS
May
26

NOTA INFORMATIVA DE L’INSTITUT GUTTMANN

L’equip humà de l’Institut Guttmann, en votació celebrada el passat dia 18, va decidir per un 82,9% de vots favorables (amb una participació del 77’68% del seu cens total) ratificar el preacord a què havien arribat la Direcció del Centre i el Comitè d’Empresa per tal de fer front a l’anunciada minoració econòmica de la Contractació-2011 per part del Cat Salut, com a conseqüència de la greu situació econòmica per la qual travessa el nostre país.

L’acord, que s’estableix per un període de dos anys (2011 i 2012), conté com element principal una reducció salarial del 5% de forma lineal, sobre tots els conceptes de la nòmina.

Amb aquest acord, àmpliament debatut per tot el personal de la institució, es persegueixen quatre objectius bàsics:

(i) Retenir el coneixement de la nostra organització, mitjançant el manteniment del major nombre de llocs de treball possible.

(ii) Assegurar la màxima operativitat del nostre hospital (limitant a 20 el nombre de llits que es tancaran durant el mes d’agost, per reduir el cost de les suplències).

(iii) Mantenir integrament la nostra Política de Qualitat Total, així com la continuïtat de tots els nostres programes de recerca translacional; alhora que potenciar noves vies de finançament complementàries.

(iv) Donar continuïtat a la nostra missió institucional de garantir la més ràpida i millor atenció clínica possibles a les persones destinatàries de la nostra atenció especialitzada (Lesió Medul·lar i Dany Cerebral Adquirit).

Amb aquest acord, totes les persones vinculades professionalment a l’Institut Guttmann volem contribuir, de manera responsable i solidària, a la més prompta recuperació econòmica del nostre país i al manteniment de l’Estat del Benestar per al qual hem treballat, amb esforç i esperança, durant els 45 anys de la nostra història.


Comparteix el post »
May
18

<!–:es–>Convenio de colaboración entre Zurich y el Institut Guttmann<!–:–><!–:ca–>Conveni de col·laboració entre Zurich i l’Institut Guttmann<!–:–>

El passat divendres dia 13 de maig la companyia asseguradora Zurich va signar un conveni solidari de col·laboració amb l’Institut Guttmann consistent en la donació, per part de la Divisió Zurich Vida, d’un euro per cada pòlissa de vida contractada durant tot l’any 2011. D’aquesta manera la companyia asseguradora es converteix en empresa “Amiga de l’Institut Guttmann” contribuint a la consecució dels objectius fundacionals i cooperant en la viabilitat dels seus projectes. L’acord s’ha difós a través d’una campanya publicitària anomenada ‘Gracias’, basada en testimonis reals i dirigida a aquelles persones i llurs famílies que en un moment donat pateixen un imprevist que els canvia la vida per sempre.

Després de la signatura del conveni, Neus Vallès, directora de producte de Zurich Vida i Cristina Gomis, Cap de Comunicació Externa de Zurich España, van realitzar una visita per les instal·lacions del nostre hospital, juntament amb el Dr. Josep M. Ramírez, on van poder conèixer de primera mà la tasca assistencial, científica i social que es porta a terme a l’Institut Guttmann. Actualment, ambdues institucions estan treballant en noves vies de col·laboració futures, la qual cosa posa de manifest l’esperit solidari de Zurich España i el seu compromís envers el col·lectiu de persones amb una discapacitat d’origen neurològic.

Comparteix el post »