RSS
Nov
29

FinConsum i Fundación Adecco promouran la integració laboral i professional de les persones amb discapacitat

 
FinConsum, entitat pertanyent al Grup “la Caixa” especialitzada en productes financers dirigits al comerç, ha formalitzat el seu compromís amb les persones amb discapacitat de la nostra institució mitjançant el seu suport al projecte que l’Institut Guttmann porta a terme des de fa més de cinc anys a través de l’Aula d’Informàtica i d’Iniciació Prelaboral. Aquesta col·laboració s’articula a través del programa de reinserció social per a persones amb discapacitat de la Fundación Adecco.
 
Aquesta iniciativa ofereix als nostres pacients la possibilitat de treballar amb les tecnologies de la informació amb els conseqüents avantatges que això representa pel que fa a una integració social i laboral molt més satisfactòria, normalitzadora i activa.

A l’Aula d’Informàtica i d’Iniciació Prelaboral, els pacients compten amb les ajudes tècniques necessàries i les últimes tecnologies per iniciar-se dins el món digital i sempre dintre del procés rehabilitador que porten a terme durant la seva estada hospitalària.

A l’acte de signatura han assistit François Miqueu i Jordi Casas, Conseller Delegat i Director de Mitjans de FinConsum respectivament, acompanyats per Francisco Javier Pérez, Coordinador Regional de la Fundación Adecco; els quals després d’un breu recorregut per les nostres instal·lacions han pogut observar de ben a prop l’activitat que es desenvolupa a l’Aula d’Informàtica, així com conversar amb alguns pacients i professionals que en aquell moment es trobaven realitzant els exercicis que formen part de la seva rutina rehabilitadora.

Comparteix el post »
Nov
23

<!–:es–>El Institut Guttmann y Voluntarios de TMB promoverán la autonomía de las personas con discapacidad en el metro<!–:–><!–:ca–>L’Institut Guttmann i Voluntaris de TMB promouran l’autonomia de les persones amb discapacitat al metro<!–:–>

 
Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i l’Institut Guttmann han subscrit un conveni de col·laboració per desenvolupar activitats de foment de l”autonomia personal a la xarxa de metro.
 
A partir d”ara i dins els programes de rehabilitació, els nostres pacients podran participar en sessions mensuals de coneixement de la configuració de la xarxa de metro i l’ús efectiu del servei de la mà d”empleats voluntaris de TMB. L”activitat tindrà lloc un cop al més i els participants seran els pacients seleccionats pels responsables dels programes de rehabilitació de l’hospital.

El nou acord dóna continuïtat a l’activitat que des de fa més de deu anys es porta a terme a l’Institut Guttmann conjuntament amb els conductors solidaris d’autobús de TMB que ajuden i ensenyen a les persones amb discapacitat a desplaçar-se fins l’àrea metropolitana de Barcelona fent ús d’aquest mitjà de transport públic.

Aquesta iniciativa forma part dels objectius fundacionals de l’Institut Guttmann que com a entitat d’iniciativa social vetlla per l’equiparació d’oportunitats mitjançant la promoció i el desenvolupament d’activitats de prevenció, divulgació i sensibilització social.

Comparteix el post »