RSS
Dec
18

Bones Festes a tots els Amics i Amigues de l’Institut Guttmann!

L’Institut Guttmann us desitja Bon Nadal i un Pròsper Any 2013!

Comparteix el post »
Nov
22

Agilent Technologies i Fundación Adecco fidels a la seva col•laboració amb l’Institut Guttmann

Agilent Technologies i Fundación Adecco han signat un nou acord de col•laboració amb l’Institut Guttmann evidenciant, un cop més, la seva voluntat de continuar donant suport a les activitats que el nostre hospital realitza, per al foment de noves estratègies i l’aplicació de noves tecnologies que permetin millorar la integració social i laboral de les persones amb discapacitat.

Gràcies a aquesta nova aportació, l’Institut Guttmann incrementa els seus recursos tecnològics adquirint una innovadora cinta caminadora per a l’entrenament de la marxa, que permetrà facilitar el procés de rehabilitació dels nostres pacients.

La signatura d’aquest nou conveni es va formalitzar ahir a l’Institut Guttmann amb la presència de M. Ángeles Díaz i Judith Contreras, general manager i directora de recursos humans d’Agilent Technologies España respectivament i de Francesc Xavier Pérez, coordinador regional de Catalunya de la Fundación Adecco, els quals es van mostrar molt interessats en conèixer totes les linies d’investigació que estem duent a terme. El Dr. Josep M. Ramírez va agrair el constant suport d’ambdues entitats, confirmant que aquestes iniciatives son les que ens ajuden i animen a seguir treballant per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i per consolidar-nos com a centre de referència en l’àmbit de la neurorehabilitació especialitzada.

Comparteix el post »