RSS
Nov
22

Agilent Technologies i Fundación Adecco fidels a la seva col•laboració amb l’Institut Guttmann

Agilent Technologies i Fundación Adecco han signat un nou acord de col•laboració amb l’Institut Guttmann evidenciant, un cop més, la seva voluntat de continuar donant suport a les activitats que el nostre hospital realitza, per al foment de noves estratègies i l’aplicació de noves tecnologies que permetin millorar la integració social i laboral de les persones amb discapacitat.

Gràcies a aquesta nova aportació, l’Institut Guttmann incrementa els seus recursos tecnològics adquirint una innovadora cinta caminadora per a l’entrenament de la marxa, que permetrà facilitar el procés de rehabilitació dels nostres pacients.

La signatura d’aquest nou conveni es va formalitzar ahir a l’Institut Guttmann amb la presència de M. Ángeles Díaz i Judith Contreras, general manager i directora de recursos humans d’Agilent Technologies España respectivament i de Francesc Xavier Pérez, coordinador regional de Catalunya de la Fundación Adecco, els quals es van mostrar molt interessats en conèixer totes les linies d’investigació que estem duent a terme. El Dr. Josep M. Ramírez va agrair el constant suport d’ambdues entitats, confirmant que aquestes iniciatives son les que ens ajuden i animen a seguir treballant per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i per consolidar-nos com a centre de referència en l’àmbit de la neurorehabilitació especialitzada.

Comparteix el post »
Nov
09

Nous acords amb la Fundación Universia i la Fundació Althaia per a l’impuls de la formació i la telerehabilitació.

L’Institut Guttmann signa dos nous convenis de cooperació, l’un amb la Fundació Althaia que, a partir d’ara, oferirà als seus pacients els serveis de telerehabilitació cognitiva “Guttmann, NeuroPersonalTrainer®”; i l’altre amb la Fundación Universia per afavorir mitjançant dues beques la formació professional de persones amb discapacitat que vulguin cursar els nostres mestratges oficials.

Així, el passat dimecres 7 de novembre, a la seu de la Fundació Althaia a Manresa, es va signar un acord de col•laboració pel qual el servei de Rehabilitació de la prestigiosa institució manresana utilitzarà la plataforma de telerehabilitació cognitiva “Guttmann, NeuroPersonalTrainer®” per a la rehabilitació neuropsicològica dels pacients amb dany cerebral que atén. La Fundació Althaia ofereix serveis sanitaris i socials a través d’una xarxa assistencial especialitzada que ofereix atenció a més de 190.000 persones a les zones del Bages i del Solsonès.

D’altra banda, el Sr. Ramón Capdevila i la Sra. Sonia Viñas, director i sotsdirectora de la Fundación Universia, respectivament, ens van visitar a l’hospital -també dimecres a la tarda- per a la signatura del conveni marc de col•laboració entre ambdues institucions que, entre d’altres acords, inclou la “I Convocatòria de Beques de la Fundación Universia-Institut Guttmann”. La Fundación Universia és la major xarxa universitària del món, constituïda per 1.232 universitats a 23 països que té com a finalitat promoure la investigació, la integració laboral i la formació entre les persones amb discapacitat.

Aquestes beques estaran dirigides a estudiants amb discapacitat matriculats en algun dels dos màsters en neurorehabilitació impartits a l’Institut Guttmann i tenen com a objectiu fomentar l’accés a la formació acadèmica i professional de les persones amb discapacitat i promoure un entorn formatiu obert que afavoreixi la seva normalització en el mercat laboral.

Comparteix el post »