RSS
Feb
19

El Rotary Club de Badalona fa donació d’un piano a l’Institut Guttmann

El Rotary Club de Badalona torna a col·laborar amb l’Institut Guttmann i en aquesta ocasió ho fa mitjançant la donació d’un piano que tindrem a disposició dels nostres pacients a l’hospital. Aquesta iniciativa va sorgir a finals de l’any passat quan alguns membres del Rotary Club de Badalona van assistir al recital de música clàssica que la Fundació Résonnance va oferir als nostres pacients a l’Institut Guttmann pocs dies abans de Nadal. Des d’aleshores, i en veure la reacció d’alguns pacients envers la música, el Rotary Club de Badalona ha volgut destinar els fons recaptats en diferents actes per a l’adquisició d’aquest piano del que ens han fet la donació.

L’acte, al que van assistir diferentes persones del Rotary Club de Badalona -presidits per la Junta Actual- així com alguns membres de l’equip directiu i pacients, va concloure amb la interpretació d’algunes peces clàssiques a càrrec de la pianista M. Teresa Andreu.

Comparteix el post »
Feb
04

Cristina Rodríguez, Ministra de Salut i Benestar del Govern d’Andorra visita l’Institut Guttmann

La ministra de Salut del Principat andorrà ha visitat recentment l’Institut Guttmann amb l’objectiu d’enfortir i potenciar les vies de col.laboració que el nostre hospital ja té establertes de fa temps amb el govern andorrà. La ministra va arribar acompanyada del Sr. Ramón Nicolau, tècnic del Ministeri de Salut i Benestar del Govern del d’Andorra i del Sr. Antoni Vilà, membre del Patronat de l’Institut Guttmann i assessor del ministeri de salut andorrà.

Durant la reunió esdevinguda amb membres de l’equip directiu de l’hospital, la Sra. Rodríguez va explicar el funcionament de les noves polítiques sanitàries i socials que el govern d’Andorra està portant a terme basades, molt específicament, en l’anàlisi de la qualitat, els resultats i la millora de l’eficiència dels processos assistencials i de gestió. També, es va fer referència al conveni de col.laboració establert entre ambdues parts i es va parlar de la voluntat de cercar noves vies de col.laboració pel que fa a nous projectes com ara el “Guttmann, NeuroPersonalRehab®”.

En acabar la reunió, la ministra acompanyada per diversos membres de l’equip directiu va realitzar una visita per les instal•lacions hospitalàries i es va mostrar en tot moment molt propera a la tasca assistencial i molt interessada en els diferents projectes de recerca, especialment aquells en que podríem arribar a establir futures vies de col•laboració. La Sra. Rodríguez va fer un incís durant la seva visita per saludar a alguns pacients andorrans que en aquest moment estan ingressats a l’hospital seguint tractament neurorehabilitador.

Comparteix el post »