RSS
Apr
22

Gerard Piqué apadrina el llibre “Relats Solidaris” i els beneficis recaptats es destinaran a l’Institut Guttmann

El jugador del FCB, Gerard Piqué, ha apadrinat la desena edició del llibre “Relats Solidaris” que cada any editen un grup de periodistes esportius amb finalitats benèfiques. Piqué, autor del pròleg que ha dedicat a l’Institut Guttmann, ha explicat durant la roda de premsa que des del principi va pensar en cedir els beneficis de la venda del llibre a l’Institut Guttmann, l’hospital on la seva mare, la Dra. Montserrat Bernabeu, treballa i al que se sent molt unit des de ben petit quan, de vegades, ja acompanyava la seva mare durant les guàrdies dels caps de setmana.

Gerard Pique - Relats Solidaris

La Dra. Bernabeu, Cap de la Unitat de Dany Cerebral de l’Institut Guttmann, ha participat també a la roda de premsa i ha agraït, en primer lloc, la feina dels periodistes que durant els darrers anys han tirat endavant aquesta magnífica iniciativa. Posteriorment, ha explicat que els guanys del llibre es destinaran al programa “Conducció en el Dany Cerebral”, un nou projecte que ha de permetre als pacients amb un dany cerebral poder seguir conduint, sempre i quan la seva lesió ho permeti. El programa constarà d’un simulador de conducció que permetrà avaluar les capacitats de la persona, un programa terapèutic i un projecte de recerca amb protocols d’actuació definits.

Gerard Pique - Institut Guttmann

El llibre costa 10 euros, i ja es troba a la venda a tots els centres de El Corte Inglés i botigues Opencor i Hipercor. Regala’l per Sant Jordi!

Comparteix el post »