RSS
Dec
22

Finalitza la campanya “Bufa una espelma” amb gairebé 4000 bufades!!

La campanya “Bufa una espelma” ha estat tot un èxit, gràcies a vosaltres!

El 16 de juliol va ser el tret de sortida d’aquesta campanya amb la que volíem compartir amb tothom la celebració del 50è aniversari de l’hospital. Es tractava de fer-se una foto o vídeo bufant una espelma i pujar-la a les xarxes socials amb les etiquetes #Bufaunaespelma, #Soplaunavela o #Blowoutacandle.

La Fundació AXA ha col•laborat amb nosaltres recolzant aquesta campanya amb motiu de la celebració del 50è aniversari de l’Institut Guttmann. Pel total de vídeos i fotos penjats a les xarxes socials, la Fundació AXA ens farà una donació solidària que anirà destinada al desenvolupament dels nostres projectes amb l’objectiu d’ajudar a construir noves vides.

Moltíssimes persones han volgut unir-se a la campanya i s’han fet fotos o vídeos bufant espelmes: esportistes com Gerard Piqué, jugador del FC Barcelona, els jugadors del RCD Espanyol i els de La Penya o Pedro de la Rosa, pilot de Formula 1; actors com Karra Elejalde, Dani Rovira, Lloll Bertrán, Melani Olivares, Joel Joan o Carles Francino; els periodistes Jordi Basté, Helena García Melero, Joan Maria Pou, Jordi Hurtado o Xavier Grasset o fins i tot la cuinera Carme Ruscalleda.

I molta, moltíssima gent que ha volgut també ajudar-nos a encendre noves vides mitjançant les seves fotos i vídeos.

Hem fet un vídeo amb algunes de les milers de bufades que hem rebut, el pots veure des d’aquí.

El total de bufades ha quedat repartit d’aquesta manera a les diferents xarxes socials:

Total: 3.744 bufades
Facebook: 1093 bufades
Twitter: 2293 bufades
Instagram: 358 bufades

Moltes gràcies a tot@s!!

 

muntatge

Comparteix el post »
Dec
02

Gràcies per acompanyar-nos en la cerimònia institucional de celebració del 50è aniversari

Us volem donar les gràcies per acompanyar-nos el passat divendres 27 de novembre a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) a la cerimònia institucional de celebració del 50è aniversari, coincidint amb la inauguració de l’antic hospital, al barri de La Sagrera, l’any 1965.

Va ser una cerimònia emotiva i plena de sorpreses on es van recórrer els 50 anys d’evolució de la institució, des de l’antic hospital fins al modern hospital de Badalona, així com l’evolució de les expectatives i necessitats de les persones amb discapacitats d’origen neurològic al llarg d’aquests anys.

L’acte va reunir més d’un miler de persones, entre les quals es trobaven autoritats, amics de la Institució, representants de l’ONCE, pacients, ex pacients, familiars, empreses col·laboradores, representants d’associacions de persones amb discapacitat, professionals de l’Institut Guttmann, representants del món de la Universitat i de la ciència, així com de la taula del tercer sector, i membres del Patronat i del Consell Social i de Participació de l’Institut Guttmann.

La benvinguda a càrrec del director gerent, el Dr. Josep M Ramírez, que va fer un emotiu discurs sobre aquests 50 anys d’esforços i de fer equip, va donar pas als parlaments institucionals: el Sr. Francesc Homs, President de la Fundació Institut Guttmann; el Sr. Miguel Carballeda, President de l’ONCE Espanya; el Sr. Salvador Alemany, President d’ Abertis en qualitat d’ “Empresa Amiga de l’Institut Guttmann”, la nostra estimada Anna Monllau, com a ex pacient de l’Institut Guttmann; la Sra. Laura Pérez, Regidora de l’Ajuntament de Barcelona; la Presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell; i el President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas.

Tot seguit, es va realitzar un emotiu espectacle de records, agraïments i actuacions, incloent-hi torres castelleres en directe gràcies a la colla Els Falcons, que van voler col·laborar en la celebració.

collage_web

Comparteix el post »