RSS
Apr
26

Què tal una passejada virtual per l’hospital?

Amb motiu del 50è aniversari de l’hospital, una de les moltes iniciatives que estem portant a terme, és l’actualització de les diferents plataformes online amb que treballem i en les que hi podeu trobar informació sobre la nostra institució, com per exemple fa uns dies, la presentació del nou portal web guttmann.com i especialment, el tour interactiu per les instal·lacions hospitalàries que hem realitzat i que trobareu a la mateixa página principal de la web.

Aquest tour virtual o tour interactiu ha estat realitzat per Skyearth empresa especialista en la producció d’eines digitals d’última generació i que ens ha permès comptar amb un magnífica visita pel nostre hospital tal qual l’estiguessis trepitjant.

Us animem a visitar-lo a la nostra pàgina web, a través del Canal Youtube Institut Guttmann o bé a través d’aquest enllaç. Podreu accedir a tots els espais de l’hospital, conèixer-los molt millor i familiaritzar-vos amb aquesta institució que és la casa de tots nosaltres.

L’hem fet amb molta il·lusió. Desitgem que us agradi!

posttour

Comparteix el post »
Apr
24

Visita el nou portal web de l’hospital

El passat dia 24 d’abril vàrem estrenar el nou portal web de l’Institut Guttmann. Amb un aire més fresc, modern, actual i dinàmic, una navegació més senzilla i intuïtiva, i tota la informació necessària per a que tothom pugui conèixer en detall el què som, el què fem i quins són els nostres futurs reptes i objectius. També disposa d’un apartat de notícies, l’agenda dels actes de celebració del 50è aniversari i el conegut ‘Taulell d’oportunitats’, o el nou tour virtual, entre moltes altres seccions. Us convidem a descobrir-la a la mateixa adreça que l’anterior pàgina web www.guttmann.com. La pàgina també t’informa de totes aquelles altres plataformes online, xarxes socials, blogs o el portal d’innovació clínica de que disposa de l’hospital.

Continuem treballant de valent per posar l’Institut Guttmann entre els millors Hospitals 2.0 i ho volem compartir amb tu!

T’animem a surfejar-la i a endinsar-te en tot el que t’ofereix!

postweb

Comparteix el post »