RSS
May
27

“Enganxa’t a la vida amb…” Teresa Perales i Albert Llovera

Teresa Perales i Albert Llovera, dos esportistes d’èlit, van visitar el 26 de maig l’Institut Guttmann per explicar a pacients, familiars, professionals del centre i d’altres persones que van voler assistir, el seu testimoni vital i com l’esport els ha ajudat a portar una vida normalitzada, autònoma i independent.

Teresa Perales, nadadora paralímpica espanyola i la persona amb més medalles en tota la història dels Jocs Olímpics, i Albert Llovera, el primer pilot de rallyes en competir amb una discapacitat medul·lar, van compartir amb els assistents la manera com van aconseguir “enganxar-se a la vida” després d’haver patit una lesió neurològica, demostrant ambdós la seva gran força de voluntat i fermesa per fer front a la discapacitat i assolir grans fites a la vida.

El pavelló esportiu de l’Institut Guttmann es va omplir de gent que va gaudir de la motivació i empenta que suposaren aquestes xerrades.

Si no vas poder venir a la xerrada, des d’aquest enllaç podràs veure-la des del nostre canal de youtube.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Comparteix el post »
May
25

“Les associacions com a motor de canvi”, jornada de debat el dia 5 de juny a Lleida

El proper divendres 5 de juny tindrà lloc a Lleida la jornada de debat “Les associacions com a motor de canvi” dins del cicle de debats sobre “Innovació Social i Discapacitat. Debats sobre la discapacitat en una societat en transformació”, organitzats per l’Institut Guttmann juntament amb les entitats membres del seu Consell Social i de Participació i altres associacions d’àmbit estatal i andorrà.

Aquests debats es proposen en dues modalitats: d’una banda amb trobades presencials amb conferències i fòrums de discussió, com la que ja es va fer a Girona el dia 8 de maig, i les que es faran properament a Lleida i Barcelona; i d’una altra banda amb tres debats virtuals que es configuren al voltant d’un portal web creat específicament per articular i dinamitzar aquesta iniciativa: www.innodiscap.org

En aquesta ocasió, a Lleida el dia 5 de juny, volem debatre sobre el propi rol que les associacions han de tenir adequant-se a la evolució que ha fet la societat en els darrers anys i de com guanyar autonomia financera per no dependre tant de les administracions. Us convidem a inscriure-us a l’esdeveniment a través del portal web i a participar al fòrum virtual corresponent!

I també hem creat un hastag  o etiqueta específica: #motordecanvi, des del que farem un seguiment de la jornada a través del twitter. Us convidem a usar aquesta etiqueta a les vostres piulades!

Motor de canvi

 

Comparteix el post »