RSS
Jun
26

16 de juliol, concert solidari. T’hi esperem!

El dijous 16 de juliol se celebrarà a la Sala Luz de Gas de Barcelona el concert solidari que el grup de versions “Per fi divendres” dedica a l’Institut Guttmann amb motiu del seu 50 aniversari.

El concert acollirà també l’acte de presentació del Vídeo Musical que tots els professionals de l’Institut Guttmann, els pacients i familiars han realitzat per celebrar el 50 aniversari de l’hospital, amb la col·laboració especial del grup de rock-folk català Blaumut, que ha adaptat la seva reeixida cançó “Pa amb Oli i Sal” especialment per a la celebració.

Tota la recaptació del concert anirà destinada a la iniciativa “Amics de l’Institut Guttmann” per impulsar les activitats mèdico-rehabilitadores, científiques, docents i socials de l’Institut Guttmann.

Us esperem per fer d’aquesta festa solidària un èxit!

CARTEL LUZ DE GAS-CAST

Comparteix el post »
Jun
12

“Les associacions com a motor de canvi”, segona jornada dels Debats sobre Innovació Social i Discapacitat

Més d’un centenar de persones van assistir a la segona Jornada dels “Debats sobre Innovació Social i Discapacitat” a Lleida del passat divendres 5 de juny. En aquesta jornada es va debatre sobre el propi paper que les associacions han de tenir adequant-se a l’evolució que ha fet la societat en els últims anys.

La benvinguda va estar a càrrec de Bibiana Bendicho, presidenta de l’associació Aspid Lleida, de Pilar Valcárcel, directiva de l’associació Aspid Lleida, i del Dr. Josep M. Ramírez, director gerent de l’Institut Guttmann. Joan Subirats, Doctor en Ciències Econòmiques, catedràtic de Ciències Polítiques i investigador de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) de la Universitat Autònoma de Barcelona va reflexionar en la seva conferència sobre el paper de la societat i les associacions al llarg de la història i el paper que haurien de tenir actualment.

A continuació es van desenvolupar les taules de debat, molt participatives i dinàmiques, de les que s’han extret algunes conclusions, com el rol denunciant i reivindicador de les associacions, la necessitat d’una organització dinàmica i col·laborativa, la importància de l’apoderament dels associats, i la implicació requerida per incrementar la presència de l’associacionisme en l’entorn proper tant mitjançant la interacció amb escoles i barris com amb la interrelació entre les mateixes associacions. La jornada es va poder seguir per streaming i per Twitter en els hashtags #motordecambio i #motordecanvi

Si no vau poder seguir la jornada en directe o per streaming, està disponible en el següent enllaç.

La propera jornada tindrà lloc a Barcelona el dia 29 d’octubre i tractarà sobre “Les respostes innovadores en discapacitat”. Tota la informació al web Innodiscap.

IMG-20150605-WA0005

IMG-20150605-WA0006p

IMG-20150605-WA0013p

 

Comparteix el post »