RSS
Jul
22

L’Institut Guttmann acull una exposició de vehicles adaptats del programa Ford Adapta

Una exposició de vehicles adaptats del programa Ford Adapta està disponible fins demà dia 23 de juliol (inclòs) als jardins de l’Institut Guttmann per a totes aquelles persones interessades en vehicles amb adaptació que vulguin rebre informació o provar el funcionament, assistides per tècnics de Ford.

El programa Ford Adapta va néixer el gener de 2014 després de la signatura del acord de col·laboració entre Ford España, la seva xarxa de concessionaris i la Fundación ONCE.

Gràcies a aquest programa, les persones que necessiten un vehicle, o els seus familiars o cuidadors que ho necessitin per traslladar a les persones amb discapacitat o mobilitat reduïda, poden provar un vehicle adaptat abans de comprar-lo, un fet en el que Ford i Fundació ONCE són pioners.

ford1

ford2

ford3

 

Comparteix el post »
Jul
20

Emocionant i exitosa festa a Luz de Gas per al llançament de la campanya “Bufa una espelma”

Gairebé 750 persones van omplir dijous 16 de juliol la Sala Luz de Gas de Barcelona, en el concert solidari que el grup “Por Fin Viernes” va dedicar a l’Institut Guttmann. Tot un èxit d’assistència i de solidaritat, que va acollir l’estrena del videoclip del 50è aniversari realitzat per més de 200 professionals de l’Institut Guttmann, pacients i familiars.

L’esdeveniment va ser el tret de sortida de la campanya “Bufa una Espelma”, per a la qual animem a tothom a publicar a xarxes socials un vídeo o foto bufant una espelma per l’Institut Guttmann utilitzant un dels hashtags de la campanya: #bufaunaespelma #soplaunavela #blowoutacandle.

Amb aquests hashtags podrem recopilar totes les bufades publicades a Twitter, Instagram i Facebook i pel total de bufades aconseguides, la Fundació AXA, empresa amiga, ens farà una aportació solidària.

Descobreix tota la informació de la campanya, el videoclip i les personalitats que ja han volgut col·laborar amb la campanya al microsite www.bufaunaespelma.guttmann.com

T’emocionaràs!!!

muntatge bufades

 

Comparteix el post »