RSS
Sep
25

“Promovent la salut cerebral”, conferència del Dr. Álvaro Pascual-Leone

L’Institut Guttmann, d’acord amb la seva tasca científica i el seu compromís social, organitza una conferència oberta i gratuïta sobre la importància de la Salut Cerebral . “Com guiar el canvi del cervell al llarg de la vida: PROMOVENT LA SALUT CEREBRAL”, a càrrec d’Álvaro Pascual – Leone, professor de Neurologia i Degà associat de Recerca Translacional a la Universitat de Harvard i assessor científic de l’Institut Guttmann, que tindrà lloc el proper dilluns 5 d’octubre a les 19.00h a l’Auditori ONCE (Gran Via, 400. Barcelona ).

Inscriu-te i descobreix com l’optimització de la dinàmica cerebral pot promoure la salut del cervell, mantenir la funció cognitiva i el benestar a través de la vida útil, minimitzar el risc de demència i trastorns neurodegeneratius, promoure la compensació funcional i la reparació del dany cerebral.

Aforament limitat. Inscripcions a rrpp@guttmann.com

Promovent la salut cerebral-5octubre-invitació premsa_700

Comparteix el post »
Sep
21

Participem en el Fitness Day de les Festes de la Mercè

Diumenge 20 de setembre l’Institut Guttmann va col·laborar en la gran festa popular del fitness que, amb motiu de les Festes de la Mercè, va tenir lloc a la Avinguda de la Reina Maria Cristina de Barcelona.

Sota el nom de Fitness Day, aquesta sessió de fitness al carrer que té com a objectiu promoure la pràctica de l’esport entre la ciutadania, va voler ser, un any més, inclusiva, i demostrar que les persones amb discapacitat també poden participar de l’esport.

La organització de l’acte va comptar amb l’Institut Guttmann per fer la festa més accessible a les persones amb discapacitat, i gràcies als mestres d’educació física Carles Yepes i Jordi Finestres, va assessorar als monitors per a la creació de coreografies amb un disseny universal que puguin fer les persones amb cadira de rodes. Els ex-pacients de l’hospital Mireia Sanz i Ricard Hernández,  van participar dalt de l’escenari, compartint l’espai amb la resta de personal tècnic i vam demostrar que tothom, dins de les seves capacitats pot gaudir de la pràctica esportiva, i que l’activitat física es pot adaptar a cadascuna de les necessitats de les diferents persones que les practiquin.

Volem donar les gràcies també a l’Institut Barcelona Esports (IBE), dins del programa “Barcelona Esport Inclou”.

fitness 2_petita

fotness1_petita

Comparteix el post »