RSS
Nov
20

Estrena de la pel·lícula “The Best of Men”

Ahir al vespre, un centenar de persones van poder veure l’estrena de la pel·lícula “The Best of Men” en els Cinemes Texas de Barcelona. La pel·lícula està basada en la vida del Dr. Guttmann, creador dels Jocs Paralímpics i l’inspirador de l’Institut Guttmann, i el pioner d’una nova manera de tractar els pacients amb lesions medul·lars.

Abans del passi, una catifa vermella i un photocall esperava a tots els assistents i es van viure divertits moments.

Moments abans de la projecció es va realitzar una roda de premsa pels mitjans de comunicació on el crític de cinema Victor Riverola va presentar la pel·lícula després de la benvinguda que Ventura Pons va fer als assistents. Durant la roda de premsa es va anunciar que el cupó de la ONCE del proper dissabte 28 de novembre tindrà la imatge de l’Institut Guttmann.

La pel·lícula s’emetrà per TV3 dissabte 28 de novembre al migdia i per La2 el 5 de desembre.

photocall2

photocall1

photocall3

fotocupo

Comparteix el post »
Nov
18

Jornades de debat sobre Innovació Social i Discapacitat. ¡Mira els vídeos!

L’Institut Guttmann, per iniciativa de les entitats que composen el seu “Consell Social i de Participació” i amb la col·laboració d’altres entitats socials d’àmbit estatal i d’Andorra, ha desenvolupat durant aquest any del seu 50è aniversari, un procès de debat obert i participatiu en relació a l’autonomia i el paper de les persones afectades d’una discapacitat.

Sota el nom “Innovació Social i Discapacitat: debats sobre la discapacitat en una societat en transformació”, la iniciativa ha servit per determinar els problemes als que s’enfronta el col·lectiu de la discapacitat, així com plantejar possibles solucions futures en un context de canvi social, i sempre amb la participació activa dels propis afectats i les seves famílies, com agents actius del canvi.

El debat s’ha realitzat al llarg de l’any, en tres Jornades territorials presencials que van despertar un gran interés entre els assistents. Si te les vas perdre, ara tens l’oportunitat de veure-les online en el següents enllaços:

Jornada Drets i Deures de les persones amb discapacitat. Girona, 8 de maig 2015
Jornada: Les associacions com a motor de canvi. Lleida, 5 de juny 2015.
Jornada: Innovació social en discapacitat. Barcelona, 29 d’octubre del 2015.

Per visualitzar els vídeos hauràs de registrar-te a www.innodiscap.org, pàgina web on també s’han realitzat debats virtuals dinamitzats per persones expertes en aquest sector.

noticia_0

Comparteix el post »