RSS
Jan
13

El Nadal més solidari del RACC amb l’Institut Guttmann

Aquest Nadal el RACC ha posat en marxa una iniciativa molt especial i solidària. Els seus treballadors podien renunciar al seu lot de Nadal i l’import es donava a alguna entitat sense ànim de lucre.

I és d’aquesta manera com, a finals del 2015 hem rebut una donació de 1.050€ que prové d’aquests lots de Nadal dels quals els treballadors han preferit no gaudir.

Estem molt agraïts pel fet que el RACC hagi triat l’Institut Guttmann com a destinatari de l’import, especialment aquest passat any 2015 que celebràvem els 50 anys de vida: “El repte d’un gran somni!” que hem aconseguit, en gran part, gràcies a iniciatives solidàries com aquesta.

Finalment, creiem que aquesta iniciativa del RACC té un gran valor perquè ens ajudarà a assolir els nostres objectius institucionals i, a més, per ser un exemple a seguir, ja que contribueix a construir una societat més humana, sensible a totes les realitats i col·laboradora.

EdificiRACC

JULIOL

Comparteix el post »
Jan
13

Programa de suport postalta a pacients amb dany cerebral

L’Institut Guttmann du a terme el “Programa de suport postalta a pacients amb dany cerebral i a les seves famílies a l’entorn comunitari” amb l’objectiu de fomentar l’autonomia de les persones afectades d’una discapacitat a causa d’un dany cerebral adquirit, i millorar així la seva qualitat de vida.

El projecte, centrat en els interessos de la persona, acompanya terapèuticament al pacient en les activitats de la vida diària i ajuda a posar en pràctica els aprenentatges iniciats durant l’etapa aguda. Per això, s’estableixen unes rutines d’activitats significatives per a la persona. A més, el programa inclou l’educació i el suport a la família per tal que també pugui donar-li suport en el maneig d’aquestes activitats, i perquè tingui les eines necessàries per a la gestió de situacions conflictives i d’estrès.

El programa compta amb la subvenció corresponent a la convocatòria de l’IRPF del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad, del Govern d’Espanya.

apoyo_0

450ppotros_fines_i_s_gob_traz_msssi

 

Comparteix el post »