RSS
Jun
21

La Universitat Blanquerna atorga el Premi Blanquerna Salut a l’Institut Guttmann

Aquest dijous 20 de juny, el Dr. Joan Vidal ha recollit en nom de l’Institut Guttmann el Premi Blanquerna Salut durant l’acte de graduació dels estudiants d’Infermeria, Fisioteràpia i Nutrició de la Universitat Blanquerna-URL. L’acte, celebrat en el Palau de la Música Catalana de Barcelona, va ser presidit per Salvador Pié-Ninot, president de Blanquerna-URL.

Durant la cerimònia es va fer el lliurament del Premi Blanquerna Salut en reconeixement a les entitats i centres sanitaris que col·laboren amb la facultat i en la formació pràctica dels estudiants. Enguany, el premi ha estat atorgat, entre d’altres institucions, a l’Institut Guttmann per la seva contribució en les pràctiques dels alumnes de Fisioteràpia.

En representació de l’Institut Guttmann, hi han assistit, a més del Dr. Joan Vidal, director docent de l’Institut Universitari; el Dr. Josep Medina, cap de Rehabilitació Funcional; i la Sra. Mercè Solans, Coordinadora de docència.

vidal (1)

Comparteix el post »
Jun
16

Renovació del Consell Social i de Participació: nous membres i nou president

El passat dia 9 de juny es va celebrar a l’Institut Guttmann la primera reunió del Consell Social i de Participació d’aquest exercici 2016, en que es va donar raó de tota l’activitat realitzada l’any anterior, destacant especialment les accions dirigides a l’àmbit social, com va ser la iniciativa dels Debats d”’Innovació Social i Discapacitat”.

A la reunió es va fer efectiu el relleu a la presidència del Consell, que després de 6 anys a càrrec de la Sra. Mercè Camprubí ha estat ara assumida pel Sr. Josep M Solé, qui segons les seves pròpies paraules, afronta el repte amb la il·lusió que “treballar conjuntament fa més capaces a les associacions”. A més, enguany s’han incorporat nous membres al Consell amb l’objectiu d’augmentar la seva pluralitat i participació; així ha donat la benvinguda a l’Associació PREDIF, representada la seva gerent la Sra. Elena Ortega, el Sr. Quim Bonaventura, la Sra. Dolors Colom i el Sr. Joan Subirats, com a experts de la societat civil, i la Sra. Roser Fernández i la Sra. Mercè Yuguero, per part de l’Institut Guttmann.

El Consell Social i de Participació és un òrgan assessor i consultiu composat per representants de les principals entitats i associacions de persones amb discapacitat col·laboradores de l’Institut Guttmann, experts de la societat civil i representants de les administracions públiques. Una mostra de la voluntat de la organització de fomentar la participació i coresponsabilitat dels propis actors implicats per al desenvolupament de les activitats de la fundació.

 

csip

Comparteix el post »