RSS
Dec
22

Els nostres pacients més petits al Miniestadi del Barça!

El passat diumenge al matí, un grup de pacients infantils que fan rehabilitació a l’hospital van poder gaudir d’una jornada molt especial participant a un partit de futbol amb els jugadors Carles Puyol i Eric Abidal a les instal·lacions del Miniestadi del Futbol Club Barcelona.

Després de passar, un a un, per un passadís molt especial de la mà de Pujol i Abidal mentre els animaven els seus companys, els nostres pacients pediàtrics van jugar el partit de futbol amb els dos jugadors, cadascú capdavanter d’un equip diferent.

Un cop va finalitzar el partit, una foto del grup i una altra amb totes les cares conegudes que es van enfrontar al partit de Famosos vs. Famosos que es juga cada any per La Marató, van capturar el moment per al record.

L’activitat ha estat possible gràcies a la Fundació FCB, als esportistes Pujol i Abidal, i als professionals i voluntaris de Guttmann que van acompanyar i ajudar als pacients; i es va dur a terme com a col·laboració amb La Marató de TV3 celebrada el mateix diumenge, i que enguany ha anat dedicada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Comparteix el post »
Dec
20

L’Institut Guttmann a La Marató de TV3

La 25a edició de La Marató de TV3, enguany dedicada a la recerca i la investigació de l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques, ha tornat a assolir un èxit de recaptació, arribant als 8.490.607€. L’Institut Guttmann, centre de referència en el tractament d’aquestes patologies, ha tingut una participació activa en el programa.

Una de les accions més destacades ha estat la gravació del vídeo “Color Esperanza” amb pacients, professionals, familiars i Amics de la institució, que acompanyats dels Gegants de Sant Celoni i la Colla dels Dracs de Poblenou, ens han permès realitzar un document gràfic ple d’emotivitat, dinamisme, il·lusió i molta força. El vídeo està disponible al Canal Youtube de l’Institut Guttmann i us animem a fer-lo viral compartint-lo amb tots els vostres amics i coneguts.

El mateix diumenge en directe, al plató de La Marató; Joan Vidal, Montserrat Bernabeu i Ignasi Soriano, van parlar sobre aquestes patologies i la seva afectació i molts dels pacients de l’hospital van explicar el seu testimoni en primera persona. Prèviament a La Marató, l’Institut Guttmann ha realitzat tota una important tasca divulgativa amb una participació molt activa en xerrades, conferències informatives, científiques i trobades amb la societat civil.

Finalment, destacar la presència de l’Institut Guttmann als mitjans de comunicació com “El Suplement” i “Els Matins” de Catalunya Ràdio, l’”InfoK” de TV3, el diari Nació Digital i  el  suplement científic “Big Bang” de La Vanguardia.

Un cop més, hem de destacar la implicació de tots els professionals de l’organització que amb el seu esforç i dedicació, així com la dels nostres pacients i les seves famílies, ho han fet possible.

 

Comparteix el post »