RSS
Jun
21

Cobega i Fundación Adecco potencien el programa d’esport adaptat de l’Institut Guttmann

 

 

Cobega i la Fundación Adecco han signat un acord de col•laboració amb l’Institut Guttmann per impulsar el Programa d’Iniciació i Promoció de l’Esport Adaptat. Amb aquest programa s’inicia als pacients en la pràctica de l’esport adaptat, pel seu important valor terapèutic i per ser una via fonamental d’integració social. L’acord s’emmarca dins el Pla d’Integració laboral de persones amb discapacitat impulsat per Cobega i la Fundación Adecco.

L’acord ha estat subscrit per la Sra. Laia Soler, directora de Recursos Humans de Cobega; el Sr. Francisco Mesonero, director general de la Fundación Adecco i la Sra. Maria Esteve, directora financera-administrativa de l’Institut Guttmann, els quals després de la signatura oficial del conveni han fet un recorregut per les instal•lacions hospitalàries comprovant in situ com la pràctica esportiva està totalment integrada en el procés de rehabilitació de les persones amb discapacitat al nostre hospital.

Tant la Sra. Laia Soler com el Sr. Francisco Mesonero han mostrat la seva satisfacció vers el grau d’autonomia funcional, l’autoestima i la capacitat de relacionar-se que ofereix la pràctica esportiva. La Sra. Soler ha destacat que han estat justament aquests valors els que han estat decisius a l’hora que Cobega decidís donar suport a aquest projecte. Durant la visita, també han pogut veure com pacients amb diferents afectacions i edats disputaven un partit de bàsquet, desenvolupant actituds i habilitats més fàcils d’aprendre a la pista que a les aules, segons paraules del propi Sr. Mesonero.

 

Comparteix el post »

Deixa un comentari